Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

MORA VDIT652FF7

  • MORA VDIT652FF7
Indukční varná deska Mora VDIT 652 FF7 v černém provedení se zkosenou čelní plochou nabízí 4 varné zóny s různým průměrem a regulací teploty, pomocí dotykového ovládání. Varné zóny jsou vybaveny funkcí SuperBoost. Indukční varná deska má mnoho užitečných funkcí: SuperBoost, časovač, KeepWarm, EasyMelt, pauzu, paměťovou funkci a praktický dětský zámek.
 
Mora VDIT 652 FF7
Sklokeramická varná deska Mora VDIT 652 FF7 v černém provedení má 4 indukční varné zóny. Pokud chcete do své kuchyně jen to nejlepší, zvolili jste tuto varnou desku správně. Varná deska je vybavena dotykovým ovládáním a automatickým vypnutím varné zóny po 1 minutě. Pomocí funkce SuperBoost můžete pohodlně a rychle zvýšit výkon, což jistě využijete zejména při vaření ve větších hrncích. Ušetříte čas a zpříjemníte si vaření.
 
Varné zóny
Na výkonných varných zónách, které se liší průměrem a výkonem, ale všechny poskytují skvělé výsledky, budete moci připravovat různé pokrmy. Varná deska je vybavena 4 indukčními varnými zónami s ukazatelem zbytkového tepla, časovačem a funkcí SuperBoost pro rychlejší zvýšení výkonu.
 
1× ø 21 cm, 1,5/2 kW
2× ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW
1× ø 21 cm, 1,5/2 kW
 
Varná deska je vybavena extra výkonem SuperBoost, který zvyšuje intenzitu ohřevu a zkracuje tak dobu potřebnou k ohřevu.
Pomocí funkce časovače můžete nastavit časovač vaření až na 99 minut a varná deska se po uplynutí času automaticky vypne.
Díky dětské pojistce nebylo ponechání dětí v kuchyni bez dozoru nikdy bezpečnější, protože tato funkce jim zabrání varnou desku zapnout.
Systém KeepWarm udržuje potraviny při konstantní teplotě 70 °C, dokud nenastane správný čas pro jejich podávání. Pokrm si zachová svou původní chuť a teplotu až do servírování, aniž by se připálil.
Funkce EasyMelt šetrně rozpouští čokoládu nebo máslo při konstantní teplotě 42 °C a vytváří tak ideální podmínky i pro rozmrazování nebo ohřívání potravin.
Další praktickou funkcí je funkce Pause, která v nečekané situaci dočasně pozastaví vaření, aniž by došlo ke ztrátě nastavení.
Funkce paměti se hodí, když varnou desku omylem vypnete, a dává vám pět sekund na obnovení nastavení.
 
 

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA