Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

GORENJE IT640BSC

  • GORENJE IT640BSC

Vestavná indukční varná deska zaujme jedinečným designovým zpracováním, úsporným provozem i praktickými funkcemi pro snadné vaření. Tato varná deska disponuje čtyřmi varnými zónami a plně dotykovým ovládáním.
 
Její přední hrana je zkosená , díky čemuž dokonale splyne s pracovní deskou. To nejen skvěle vypadá, ale i výrazně usnadňuje čištění. Deska je vybavena funkcí pro extra výkon varné zóny, díky němuž například vodu na těstoviny ohřejete extrémně rychle. Nechybí jí ani bezpečnostní prvky, dětský zámek či praktický časovač.
  Navržena pro moderní vaření
Hledáte varnou desku, která snoubí příjemnou cenu, elegantní design a moderní funkce? Pak budete z této indukční varné desky nadšeni. Díky svému designu zapadne do každé kuchyně a nabízí praktické funkce pro snadné, úsporné a rychlé vaření.
  Navržena pro moderní vaření
Intuitivní ovládání
Tato indukční varná deska disponuje čtyřmi varnými zónami. Její ovládání je plně dotykové, takže ji pouhým dotykem prstu aktivujete, nastavíte výkon varných zón a zvolíte případné doplňkové funkce. Tento způsob ovládání je tak jednoduchý, že si jej osvojíte během chvilky.

Funkce pro extra výkon
Varná deska disponuje funkcí
PowerBoost , která výrazně zvýší výkon varné zóny. Využijete ji například při ohřívání vody, kterou díky této funkci přivedete k varu doslova během chvilky.

Praktický časovač
S varnou deskou od Gorenje už na pokrm na sporáku nezapomenete. Je totiž vybavena šikovným časovačem, který čas vaření pohlídá za vás. Nastavit si jej můžete až na 99 minut a po uplynutí času se deska sama vypne a upozorní vás akustickým signálem.
Praktický časovač
Snadná údržba
Stejně jako všechny indukční desky se i tato velmi snadno čistí. Připálené kousky jídla ani žádné ovládací knoflíky na indukční desce rozhodně nenajdete, takže ji stačí jen otřít hadříkem a bude stále zářit.

Elegantní design
Tato indukční varná deska rozhodně zaujme povedeným designem. Varné zóny jsou originálně rozděleny pomocí čar a díky černému provedení skvěle zapadne do jakéhokoliv typu kuchyně. Zkosená přední hrana navíc zaručuje, že varná deska dokonale splyne s pracovní deskou.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA