Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

ELECTROLUX EIS6448

  • ELECTROLUX EIS6448
Indukční varná deska Electrolux EIS6448
  Chutné výsledky den co den
S indukční varnou deskou
800 SenseFry ® je konec váhání a nejistotě. Snímač smažení udržuje správnou teplotu po celém povrchu pánve. Už žádné odhadování a upravování nastavené teploty. Nyní už pokaždé připravíte dokonale propečené řízky a zlatavé palačinky.
  Už žádné váhání díky senzorům
Starost o rovnoměrné propečení přenechejte senzorům. Ty udržují povrch vaší pánve optimálně rozpálený, a proto už nemusíte měnit nastavení teploty. Přitom máte jistotu, že vaše pokrmy budou vždy správně usmažené.
  Intuitivní ovládání přes dotykovou obrazovku
Užívejte si pokročilé technologie a komunikujte se svou varnou deskou přes barevnou dotykovou obrazovku. Zvolte jídlo, které chcete vařit, a varná deska vám ukáže, jak na to. Provede vás procesem přípravy krok za krokem, abyste pokaždé dosáhli skvělých a chutných výsledků.
 
Spojte zóny , ať máte více místa na vaření
Pomocí funkce propojení varných zón můžete zkombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času se sladí automaticky. Velkou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi.
  Hob2Hood® pro pohodlné vaření
Funkce
Hob2Hood ® umožňuje bezdrátové propojení varné desky s odsavačem par. Začněte vařit a odsavač sám automaticky přizpůsobí intenzitu odsávání výparů podle výkonu varné desky. Vy tak máte volné ruce a můžete se věnovat jen přípravě jídla.
  Každá zóna má svůj čas
Při vaření můžete využívat všechny zóny současně, ale ne všechno se vaří stejně dlouho. Nastavte si dobu vaření pro každou zónu zvlášť a můžete si být jisti, že se nic nespálí ani nerozvaří. Po uplynutí nastaveného času se zóna sama vypne.
  Vlastnosti produktu:
Provedení: se zkosenou hranou

 
InfiSight™ kontrolky s barevným displejem
  Indukční zóny s funkcí zvýšení výkonu
  Detekce hrnců a pánví
  Levá zadní: indukční, 2300/3200W/210mm
  Zámek funkcí.
  Dětská pojistka
  Přičítací časoměr CountUp
  EcoTimer™
  Jednoduchá instalace pomocí příchytek
  Instalace: Vestavěný spotřebič
  Typ výrobku: elektrická varná deska

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA