Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

De Dietrich DOP8574BB COAL BLACK

DOPRAVA ZDARMA
  • Energetická třída : A+
  • Barevné provedení : Černá
  • Parametry trouby : Horkovzdušný ohřev , Pyrolytické čištění , Teleskopické výsuvy , Tlumené dovírání dveří
  • Trouby dle výšky : Standartní 60 cm
37.990s DPH
Skladem

MULTIFUNKČNÍ TROUBA

Horkovzdušná trouba s plně automatickým pečením CHEF, nízkoteplotním pečením a pyrolýzou
Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu a černého skla
Intuitivní ovládání (Epicurien) s 5“ barevným TFT displejem se symboly a texty v češtině a slovenštině
12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+ a pečení chleba
Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: automatické pečení pro 9 druhů pokrmů
Kulinářský průvodce pro 35 druhů pokrmů, režim nízkoteplotního pečení pro 10 druhů pokrmů
Funkce Sušení a Sabat
3 úrovně automatického pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.
Tepelná izolace trouby PERFECT INSULATION, tlumené dovírání dvířek trouby SOFT CLOSE, chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)
Variabilní gril se 4 stupni výkonu, objem trouby 73 l
Příslušenství: 6úrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 poloviční rošty, hluboký plech


Základní parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: černá
Objem: 73 l
Displej: Dotykový barevný displej s popisy
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
České menu trouby: Ano
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
Programy
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Počet funkcí Expert: 12
Programy asistovaného pečení: Horkovzdušné pečení, Chléb, Rozmrazování, Konvenční ohřev, Konvenční ohřev s ventilátorem, ECO pečení, Spodní ohřev s ventilátorem, Gril s ventilátorem, Udržování v teple, Variabilní gril, Sušení, Sabat
Průvodce pečením: 35 druhů pokrmů
Programy ICS (Chef): 9 druhů pokrmů
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Sabat: Ano
Pečení chleba: Ano
Horkovzdušné pečení: Ano
Pyrolytické čištění: Pyrocontrol - 3 úrovně vč. PyroExpress 59 min
Funkce
Pyrocontrol: Ano
Booster: Ano
Systém Auto Stop: Ano
Cold Door: Ano
Soft Close: Ano
Doporučení umístění v troubě: Ano
Doporučení teploty: Ano
Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Teleskopický výsuv: 1x
Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
Poloviční rošt na polévání: 2 ks
Plech 45 mm: 1
Rozměry a hmotnost
Šířka (cm): 59,2 cm
Výška (cm): 59,2 cm
Hloubka (cm): 60,9 cm
Hmotnost (kg): 36,6 kg
Šířka v balení (cm): 64 cm
Výška v balení (cm): 67 cm
Hloubka v balení (cm): 66 cm
Hmotnost v balení (kg): 38 kg
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55 cm

AUTOMATICKÉ PEČENÍ CHEF SE SONDOU PERFECT SENSOR

Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší.

Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu až 17 nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:
1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm
2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí
3. spustit pečení

Technologie „Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.

PYROLYTICKÉ ČIŠTĚNÍ TROUBY

S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. 
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. 
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.

NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.

OVLÁDACÍ PANEL EPICURIEN

Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.

QUATTRO PULSE

Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.

KULINÁŘSKÝ PRŮVODCE

Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.

FUNKCE SUŠENÍ

De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.               
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!

Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.

PEČENÍ CHLEBA

S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!

COLD DOOR

Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí:

40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
30 °C ve středu dvířek během pečení

Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.


 

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA