Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

De Dietrich DOP7220X PLATINUM

DOPRAVA ZDARMA
  • Energetická třída : A+
  • Barevné provedení : Nerez
  • Parametry trouby : Horkovzdušný ohřev , Pyrolytické čištění , Teleskopické výsuvy , Tlumené dovírání dveří
  • Trouby dle výšky : Standartní 60 cm
22.990s DPH
Skladem

MULTIFUNKČNÍ TROUBA

Horkovzdušná multifunkční trouba s pyrolýzou
Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi
Snadné ovládání díky dokonale čitelnému White on Black LCD displeji
9 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení nebo pečení chleba
Funkce rozmrazování a udržování v teple
2 úrovně automatického pyrolytického čištění
Pomalé dovírání dveří trouby SOFT CLOSE
Chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)
Variabilní gril se 4 stupni výkonu
Objem trouby 73 l, Energetická třída A+
Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, 2 bezpečnostní rošty, hluboký plech, teleskopický výsuv (dodáván zvlášť)


Technické parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: Nerez
Ochrana nerezu proti otiskům prstů: Ano
Objem: 73 l
Displej: Matrics White on Black
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385 W
Příkon spodního topného tělesa: 1 200 W
Příkon horkovzdušného pečení: 2 000 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky


Programy
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Sušení potravin: Ano
Počet funkcí trouby: 9
Horkovzdušné pečení: Ano
Pyrolytické čištění: Standardní pyrolýza + PyroExpress (59 min.)
Expert menu: 9 funkcí


Funkce
Udržování v teple: Ano
Pyrocontrol: Ano
Cold Door: Ano
Soft Close: Ano


Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Teleskopický výsuv: Ne
Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
Plech 45 mm: 1
Gril: Se 4 úrovněmi výkonu
Rozměry a hmotnost
Šířka (cm): 59,2 cm
Výška (cm): 59,2 cm
Hloubka (cm): 60,9 cm
Hmotnost (kg): 36 kg
Šířka v balení (cm): 64 cm
Výška v balení (cm): 67 cm
Hloubka v balení (cm): 66 cm
Hmotnost v balení (kg): 38 kg
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55 cm

PYROLYTICKÉ ČIŠTĚNÍ TROUBY

S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. 
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. 
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.

QUATTRO PULSE

Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.

MULTIFUNKCE PLUS

Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.

FUNKCE SUŠENÍ

De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.               
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!

Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.

VARIABILNÍ GRIL

Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek. 

DOTYKOVÉ OVLÁDÁNÍ S OTOČNÝM VOLIČEM

Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.

 

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA