Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

AMICA DDS3201B

  • AMICA DDS3201B

Kompaktně vyvedená sklokeramická varná deska je ideální volbou do menších kuchyní či například na chatu. Tato vestavná varná deska disponuje dvěma varnými zónami a intuitivním senzorovým ovládáním, takže veškerá obsluha probíhá pouhým dotykem prstu.
Mezi další praktické prvky patří ukazatel zbytkového tepla, časovač či dětský zámek. Sklokeramická varná deska si vás získá i jednoduchou údržbou.
  Ukazatel zbytkového tepla
Tato varná deska je vybavena ukazatelem zbytkového tepla, který nejenom šetří energii, ale plní i bezpečnostní funkci. Když ukazatel zhasne, je varné pole bezpečné pro dotyk dlaní.

Praktický časovač
Na této varné desce už nic nepřipálíte. Stačí si jen nastavit požadovanou dobu vaření a po uplynutí požadovaného času se varná zóna vypne. Deska vás o tom navíc bude informovat pomocí akustického signálu.

Dětský zámek
Aby byl provoz varné desky ve vaší domácnosti co nejbezpečnější, opatřil ji výrobce i praktickým dětským zámkem. Ten zabrání nenechavým dětským prstíkům aktivovat či přenastavit varnou desku.

Šetrná k přírodě
Varná deska je vyrobena bez použití arzenu a těžkých kovů. Díky tomu je recyklovatelná i po dlouhém období exploatace a materiál, z nějž je vyrobena, pak může být použit jako stavební materiál.

Jednoduchá obsluha i údržba
Ovládání varné desky je velmi intuitivní. Deska využívá senzorové ovládání, takže všechno nastavíte pouhým dotykem prstu. Starosti vám nebude dělat ani údržba – hladký povrch této desky se v čistotě udržuje opravdu snadno.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA