Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WLS2260NE

Indukční varná deska přizpůsobená potřebám každého kuchaře. Je vybavena hned čtyřmi praktickými varnými zónami s pohodlnou regulací výkonu a kompletní kontrolou nad všemi zónami. Dále také automatickými programy jako je Udržování v teple, Dušení, Rozpouštění a Uvedení do varu. Stačí navolit požadovaný způsob vaření a deska automaticky nastaví ideální úroveň výkonu. Maximální výkon je možné nastavit na požadovanou úroveň. Desku díky svým rozměrům i designu můžete umístit téměř kamkoliv. O bezpečnost se stará dětská pojistka a nastavení automatického vypnutí po zvolené době. Funkce zvýšení výkonu zase pomůže uvařit vaše pokrmy v rychlejším čase.
  Absolute design
Intuitivní vaření přináší více času pro sebe. Objevte unikátní design Absolute a poznejte kombinaci nadčasového vzhledu a intuitivního ovládání. Není třeba dělat kompromisy mezi krásným designem a pokročilými možnostmi vaření.
  Absolute design
Technologie 6. Smysl – automatické programy
Intuitivní vaření s přednastavenými programy, které vám zajistí více času pro sebe. Technologie 6. Smysl přináší čtyři přednastavené funkce vaření: Udržování v teple, Dušení, Rozpouštění a Uvedení do varu. Stačí navolit požadovaný způsob vaření a deska automaticky nastaví ideální úroveň výkonu.
  Technologie 6. Smysl – automatické programy
Udrží vaše jídlo stále teplé
Funkce Udržování v teple zachovává ideální teplotu jídla po skončení vaření bez rizika připálení.
  Udrží vaše jídlo stále teplé
Rozpouštění
Rovnoměrně a bez obav pouhým jedním kliknutím. Funkce Rozpouštění uvede suroviny (např. čokoládu nebo máslo) do ideální teploty pro roztavení s minimálním rizikem připalování nebo nerovnoměrného ulpívání na stěně nádobí.
  Rozpouštění
Dušení
Pomalé vaření bez rizika připálení. Funkce Dušení je vhodná pro pokrmy, které je nutné vařit pozvolna. Zajistí pomalé odpařování tekutin a udržuje jídlo šťavnaté, aniž by docházelo k jeho připalování a vysoušení.
  Dušení
Uvedení do varu
Uvedení vody do varu a jeho udržování. Funkce Uvedení do varu přivede vodu do bodu varu účinně a rychle a zároveň zabraňuje přetečení i zbytečnému plýtvání energií.
  Uvedení do varu
FlexiCook Zone
Ovládejte dvě zóny i jako jednu flexibilní plochu se stejnou teplotou. FlexiCook umožňuje flexibilně využívat velkou varnou plochu, která vznikne zkombinováním dvou zón: flexi zóna zůstává aktivní i při posouvání nádobí po ploše, i když je zakryta z poloviny nebo zcela.
  FlexiCook Zone
Ovládání: Čtyři nezávislé slidery
Ovládejte zvlášť každou varnou zónu jednoduchým pohybem prstu po slideru. Toto řešení nabízí 18 různých úrovní výkonu desky i funkci boosteru s regulací pomocí slideru.
  Ovládání: Čtyři nezávislé slidery

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA