Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

GORENJE IS645BG

  • GORENJE IS645BG

Indukční varná deska, která umožňuje za pomoci technologie AreaFlex spojit dvě vertikální varné zóny tak, aby bylo možné rovnoměrně zahřívat i velkou pánev nebo hrnec.
Díky funkci
AutoDetect navíc deska sama pozná, jestli je potřeba aktivovat jen jednu zónu nebo obě. Při vaření bude nápomocný i časovač tři v jednom, který dokáže nastavit automatické vypnutí i zobrazit, jak dlouho už vaříte. Pro vynulování veškerých nastavení poslouží funkce Delete.
  Spojení varných zón
Při vaření na rozměrnějším hrnci nebo pánvi výborně poslouží technologie AreaFlex. Ta dokáže propojit dvě vertikální varné zóny do jedné a díky tomu umožní vznik jediné velké plochy.


Automatická detekce nádoby
Varná deska po zapnutí dokáže automaticky vyhodnotit, kde se nacházejí hrnce a pánve. Díky tomu aktivuje pouze ty zóny, které jsou momentálně potřeba. Ke spuštění aktivace dojde automaticky po deseti vteřinách, nebo lze funkci zahájit manuálně.

Praktický časovač
Časovač umožňuje nejen nastavení automatického vypnutí dané zóny, ale také uchovává záznam o tom, jak dlouho již vaření probíhá. Dobu vaření tak můžete jednoduše zkontrolovat přímo na varné desce.

Rychlé vynulování nastavení
Pokud vaříte několik pokrmů najednou a máte hotovo, stačí zmáčknout jediné tlačítko a nastavený časovač, AreaFlex i IQGrill se vypnou současně.

Elegantní a praktické řešení
Deska je vybavena speciální drážkou, která působí elegantně a zároveň vede prst a přirozeně omezuje jeho pohyb. Díky tomu je deska esteticky líbivá a umožňuje intuitivní a rychlé ovládání.


Rychlý start
Funkce PowerBoost dokáže maximálně zintenzivnit ohřev. Díky tomu je možné dobu ohřevu výrazně zkrátit a vaření bude dříve hotové.
Rychlý start
Chytrý program IQboil
Funkce IQboil dokáže obsah hrnce rychle přivést k varu a následně teplotu udržovat. Nemusíte tak opakovaně nastavovat intenzitu ohřevu pro těstoviny či polévky.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA