Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

ELECTROLUX KVLAE00WT

DOPRAVA ZDARMA
  • Barevné provedení : Černé sklo , Černé sklo mat
  • Parametry trouby : Horkovzdušný ohřev , Tlumené dovírání dveří , Mikrovlnný ohřev
  • Trouby dle výšky : Kompaktní 45 cm
Electrolux KVLAE00WT
  O polovinu kratší čas vaření
  Kompaktní trouba 800 CombiQuick® zkrátí dobu přípravy vašeho oblíbeného jídla o polovinu. Kombinuje horký vzduch, mikrovlnný ohřev a běžné multifunkční programy, abyste měli uvařeno dvakrát rychleji a mohli více času věnovat sobě nebo své rodině.
  Chutně navařeno za poloviční dobu díky funkci
CombiQuick ®
  Kompaktní trouba CombiQuick® vám umožňuje vařit dvakrát rychleji než standardní trouby. Díky kombinaci běžných funkcí trouby, grilu a mikrovlnného ohřevu můžete vařit chutně bez ohledu na to, kolik času máte.
  Pohodové vaření s konektivitou
  Konektivita vám pomůže s vařením. I když právě nejste v kuchyni, máte přípravu svého jídla plně pod kontrolou. Pohodlně odkudkoli můžete měnit nastavení času a teploty, aby i bez vaší přítomnosti byl výsledek perfektní.
  Rychle zahřátá trouba šetří váš čas
  Naše funkce rychlého zahřátí zajišťuje, že je trouba rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Ve srovnání s jinými troubami se totiž zahřeje na požadovaný stupeň v kratším čase. Vy tak máte dříve hotovo a můžete odpočívat.
 
Dotykový displej pro přesné nastavení
  Náš barevný dotykový displej nabízí intuitivní ovládání a uložení až 3 nejpoužívanějších funkcí. To znamená rychlý přístup k oblíbeným programům, aniž byste museli pokaždé procházet celou nabídku.
  Rychlé, efektivní a rovnoměrné pečení
  Tajemství rovnoměrného pečení našich trub spočívá ve správné cirkulaci vzduchu. Ventilátor účinně rozhání teplo do všech koutů, a tím udržuje stejnou teplotu v celém prostoru. Díky tomu se také trouba dříve zahřeje na požadovaný stupeň. Vaše pokrmy budou perfektně propečené, a ještě ušetříte za energii.
  Specifikace
  Druh trouby: kompaktní multifunkční trouba s integrovanou mikrovlnnou funkcí
Funkce trouby: Spodní ohřev

Možnost pečení na 2 úrovních najednou
  Automatická nabídka teplot
  Paměťové funkce pro často používaná nastavení
  Funkce automatického bezpečnostního vypnutí
  Možnost elektronického nastavení trouby:
  Čištění: hladký smalt pro snadné čištění 1 smaltovaný koláčový plech na pečení
  Vestavné rozměry (mm): 450 x 560 x 550
  Technické specifikace
  Vlastnosti
  Performance
  Vnitřní objem (l) 43
  Barva
  Matně černá

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA